Blog over voeding en koken

Blog over voeding en koken

High tea strand

Nicholas Harris

Schijnt het zonnetje en zijn de temperaturen zeer aangenaam? Dan is het heerlijk om te gaan relaxen op het strand. Je ruikt de geur van de zee, je hoort de golven en de zon voelt heerlijk aan op jouw huid. Je krijgt dan echt het vakantiegevoel. Maar als je een heerlijk hapje en drankje bij de hand hebt, is het nog aangenamer. Dit maakt het vakantiegevoel echt compleet. Een high tea op het strand is dan perfect. Dit wordt een dag die je niet snel meer zal vergeten. 

 

Wat is een high tea op het strand 

Langs het strand zijn veel strandtentjes te vinden. Je kunt hier heerlijk eten of drinken. Steeds meer strandtentjes bieden een high tea aan. Bij de high tea wordt thee geserveerd (je mag zelf een smaak kiezen). De thee wordt in een mooie theepot op tafel gezet en als deze leeg is, krijg je gewoon weer een nieuwe pot thee. Maar dit is niet alles, je krijgt ook nog een schaal vol met heerlijke lekkernijen. Deze lekkernijen bestaan vaak uit hartige en zoete hapjes, zoals bijvoorbeeld slagroomsoesjes, kleine sandwiches, toastjes, etc. Op de menukaart staan vaak verschillende soorten van een high tea, dus je kunt zelf kiezen voor de high tea die bij jou past. Veel mensen denken dat het een hapje tussendoor is, maar je krijgt veel hapjes, het is dus slim om vooraf niet te veel te eten. Het is wel verstandig om de high tea vooraf te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plekje en je gezellig bij kunt kletsen met de persoon met wie je gaat genieten van deze overheerlijke dag op het strand.   

Voor wie is een high tea op het strand   

Een high tea op het strand is voor iedereen geschikt. Je kunt dit samen met jouw familie of vriendinnen doen, gewoon om bij te kletsen, om een verjaardag te vieren of bijvoorbeeld voor moederdag. Ook wordt dit vaak gedaan tijdens een vrijgezellendag. Er worden die dag leuke activiteiten gedaan en om af te sluiten of in plaats van het diner gaan ze dan een gezellige high tea doen. Tijdens de high tea is er voldoende tijd om gezellig te kletsen, want een high tea duurt enkele uren. Het is dus niet een activiteit die je even snel tussendoor doet.  Heb jij ook zin in een compleet dagje strand, reserveer dan snel een overheerlijke high tea bij een van de vele strandtentjes en verras jouw geliefden met deze heerlijke afsluiting van het dagje strand. Veel plezier en eet smakelijk alvast!


Delen  

2021© Blog over voeding en koken
Over ons
Blog over voeding en koken

Welkom op mijn blog allen! Mijn naam is Bianca en ik werk al tientallen jaren in verschillende restaurants. Als parttime kok is het moeilijk om te wennen aan constant nieuwe arbeidsomstandigheden en locaties, maar gelukkig doe ik dit met veel plezier. Ik kies mijn vacatures zorgvuldig uit en probeer op mijn hoede te zijn voor missers. Ook in de keuken weet ik daar alles van, want ik heb met duizenden verschillende ingredi├źnten gewerkt. Er zijn namelijk zoveel variaties dat ik hierover een blog ben begonnen. Ik geef niet alleen heerlijke combinaties, maar geef ook advies over de juiste materiaal en visies in de keuken. Benieuwd? Kom snel een kijkje nemen!

Recente artikelen
Tags