Blog over voeding en koken

Blog over voeding en koken

Wil je ook kerstchocolade bestellen?

Nicholas Harris

Over een paar maanden is het alweer kerst. Wat is er beter dan op tijd met de voorbereidingen te beginnen? Je kunt nu alvast kerstchocolade bestellen, bijvoorbeeld bij Het Chocoladehuis, voor jezelf of als cadeau voor je werknemers. Online zijn er veel webshops waar dit mogelijk is! Je kunt kerstchocolade bestellen in vele soorten en maten. Denk aan kerstboompjes, chocoladebars of een bedrukt kerstchocoladecadeau met eigen tekst! Lees snel verder om meer te lezen over kerstchocolade!

Kerstchocolade bestellen in een webshop
Er zijn diverse webshops waar je kerstchocolade kunt kopen. Je kunt zelf tekst en foto's toevoegen aan verpakkingen van bekende merken en zo je eigen gepersonaliseerde doosje maken. Leuk om naar jezelf te sturen of naar een vriend of familielid. Vaak kan je de chocolade de volgende dag al in huis hebben! Ben jij er nog niet zeker van wat jij precies wil? Gelukkig is het nog geen kerst, dus je hebt nog even om een mooi ontwerp te maken.

Kerstchocolade aanbieden tijdens bedrijfsfeestje
Een leuk smaakvol presentje kun je weggeven tijdens bedrijfsfeesten, dit kan natuurlijk ook in de vorm van kerstchocolade. Een leuk cadeau voor je collega's! Bij veel bedrijven krijg je een (standaard) kerstpakket, dat is natuurlijk niet erg origineel. Kerstchocolade daarentegen, is smaakvol en ook origineel. Op veel webshops wordt het assortiment kerstchocolade elk jaar vernieuwd, waardoor je als consument een ruime keuze hebt. Dus, een ideaal cadeau voor bedrijfsfeesten. Vaak kun je alvast een vrijblijvende offerte aanvragen zodat je weet wat de prijs is. Chocolade in de vorm van kerstklokjes, hulstblaadjes of rendieren, het is allemaal mogelijk.

Kerstchocolade bedrukken
Het is vaak ook mogelijk om de kerstchocolade zelf te laten bedrukken. Een voorbeeld hiervan is een reep met foto of naam er op. Of je kunt een kerstchocoladepuzzel laten bedrukken, zodat de ontvanger een leuke puzzel heeft. In diverse webshops heb je deze opties. Denk ook eens aan het bedrukken van kerstpralines: hierop kun je je eigen bedrijfslogo of naam van een stichting laten drukken; leuk en origineel om uit te delen op een beurs of als kerstpresentje voor je collega's. Er zijn tal van mogelijkheden.

Je relaties verrassen met een chocoladekaart
Tot slot: je kunt je relaties verrassen met een wenskaart van chocolade. Of je nu een bedrijf runt in de administratie of heel wat anders, een chocolade wenskaart is een mooi en origineel cadeau waar elke werknemer z'n tanden graag in zal zetten. Veel plezier met het uitkiezen van jouw chocoladekerstcadeau!


Delen  

2022© Blog over voeding en koken
Over ons
Blog over voeding en koken

Welkom op mijn blog allen! Mijn naam is Bianca en ik werk al tientallen jaren in verschillende restaurants. Als parttime kok is het moeilijk om te wennen aan constant nieuwe arbeidsomstandigheden en locaties, maar gelukkig doe ik dit met veel plezier. Ik kies mijn vacatures zorgvuldig uit en probeer op mijn hoede te zijn voor missers. Ook in de keuken weet ik daar alles van, want ik heb met duizenden verschillende ingredi├źnten gewerkt. Er zijn namelijk zoveel variaties dat ik hierover een blog ben begonnen. Ik geef niet alleen heerlijke combinaties, maar geef ook advies over de juiste materiaal en visies in de keuken. Benieuwd? Kom snel een kijkje nemen!

Tags